henkel Henkel

Henkel România şi Divizia de Adezivi Ceresit
Henkel România a fost înfiinţată în 1994 ca filială a companiei Henkel Central Eastern Europe şi are în prezent peste 500 de angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenţi, adezivi comerciali şi profesionali până la tehnologii.

Henkel România pe scurt
Henkel operează la nivel global cu mărci şi tehnologii grupate în trei divizii: Laundry & Home Care, Beauty Care şi Adhesive Technologies. Companie fondată în 1876, Henkel deţine pozitii fruntaşe atât pe pieţele destinate consumatorilor finali, cât si pe cele adresate clienţilor industriali cu mărci de top, precum Persil, Schwarzkopf şi Loctite.
De la înfiinţarea sa în România, Henkel a lansat cu succes pe piaţa românească un important număr de mărci din portofoliul internaţional Henkel.,

Henkel România oferă un portofoliu complet de mărci inovatoare, care au puterea şi calităţile necesare pentru a satisface orice nevoie a consumatorilor. Adezivii, etanşanţii & soluţiile funcţionale pentru suprafeţe de la Henkel sunt folosiţi în transporturi, electronică, industria aerospaţială, metalurgică, bunuri de folosinţă îndelungată, bunuri de consum, întreţinere şi reparaţii, portofoliul diviziei oferind o mare varietate de produse pentru consumatorii industriali şi cei casnici. Printre mărcile lansate cu succes în România de Henkel se numără: Ceresit, Moment, Loctite, şi Tangit.
 
ceresit

Marca Ceresit are o foarte bună reputaţie în România, fiind liderul detaşat al pieţei de adezivi pentru gresie şi faianţă. Mai mult, conform unui recent studiu Reader’s Digest, Ceresit este marca în care românii au cea mai mare încredere.

more

loctite

Loctite este marca-specialist în lipire instantanee şi oferă o gamă variantă de adezivi instant care rezolvă orice tip de problemă, inclusiv lipirea unor materiale dificile ca de exemplu plasticul şi sticla.


more
moment

Moment este marca umbrelă pentru adezivi foarte puternici, care se aplică uşor. Adezivii Moment se folosesc atât pentru lipiri simple din gospodărie, cât şi pentru asamblare şi lucrări de reparaţii profesionale.

more


Henkel România - „De 20 de ani ne pasă de valorile româneşti”
În 2014, Henkel aniversează 20 de ani pe piaţa din România, desfăşurând o serie de activităţi strategice şi parteneriate menite să recunoască, să susţină şi să promoveze valori româneşti, aşa cum a făcut-o de la înfiinţare până acum.


 
 
Henkel
Henkel
 
Companie germana, fondata in 1876.

Henkel operează la nivel mondial cu cele mai importante branduri și tehnologii in domeniul Adezivi.


more
Fujitsu
Fujitsu
 
Produce, vinde si exporta diferite tipuri de baterii: baterii alcaline, baterii cu litiu, baterii de carbon-zinc
FDK CORPORATION companie cu sediul in Tokyo, Japonia


more
Trober
Troeber
 
Companie germana infiintata in 1952 de Heinz Troeber.
Competente de baza:
- importul și distribuția de brichete și accesorii pentru fumat, precum și cadouri si materiale promotionale

more